Ik ben Marianne Reinders en ik kies voor ambacht! In een digitale wereld waarin massaproductie de norm is, maak ik juist iets met mijn handen. Zo krijgen mijn producten waarde.

 

Van succesvolle Event manager in de sportbranche met grote projecten als de Olympische Spelen, het Holland Heineken House en Champions League Finales, zocht ik naar zin en inhoud in het leven. Iets waar ik mijn ziel in kwijt kan en dat tastbaar en blijvend is. Nu valt alles op z’n plek. Eigenlijk wist ik het al: ik ben een maker.

 

Ik maak sieraden in opdracht, ik maak ansichtkaarten en als Event manager maak ik high end evenementen waarin zakelijke ontmoetingen centraal staan.

 

Mijn ansichtkaarten lijken op mij; een tikkeltje eigenwijs en soms balancerend op het randje, maar altijd met een knipoog. De norm in de kaartenbranche is een luxe dubbele kaart, exotisch papier en zoete teksten of illustraties. Ik kies juist voor een enkele ansichtkaart: simpel design met eigen statement. Teksten met een smoel, bestempeld met humor. Humor relativeert en verbind. De teksten zijn in 1 oogopslag pakkend en de kaarten zijn betaalbaar. Zo is het voor iedereen weer leuk om post te sturen. Dit alles met succes! De verkooppunten nemen toe en ook in België zullen ze eraan moeten geloven.

 

Ook maak ik sieraden. Daarin verwerk ik het verhaal van mijn klant. Hun oude sieraden smelt ik om en daar maak ik nieuwe sieraden van. De emotionele waarde van oude sieraden roepen vaak veel herinneringen op aan degene die ze gedragen heeft. Door er een nieuw sieraad naar wens van te maken, blijven de herinneringen levend en kan de drager er zelf ook mooie nieuwe herinneringen mee maken.

 

Als freelance Event manager word ik nog regelmatig ingehuurd voor grote producties en ik zorg ervoor dat ik er een ijzersterk evenement van maak. Persoonlijke aandacht en oog voor detail zijn cruciaal voor een waardevolle beleving van de gasten. Ik ben pas tevreden als iedereen met een grote glimlach naar huis gaat en iedereen vertelt wat hij heeft meegemaakt. Dan pas is het geslaagd.

 

Alles wat ik maak, doe ik met humor en liefde. Humor is als sociaal smeermiddel zo ontzettend belangrijk in deze wereld. Als iemand bijvoorbeeld een kaart koopt met de tekst: ‘Moeders hebben altijd gelijk’, dan geniet ik daar intens van, want dan weet ik dat binnenkort een moeder deze kaart van haar kind gaat krijgen. Dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren vind ik mooi.

 

Mensen horen lachen is zo lekker aanstekelijk. Hoe meer mensen lachen, hoe vrolijker de wereld. Ik ben benieuwd wat voor moois ik voor jou kan maken!

 

Marianne Reinders

 

Volg By Mar op Social Media:

Instagram (By Mar Concepts)

Facebook

   
   

 

 

© 2020 - 2024 bymar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel