Garantie

Ik doe er alles aan om mijn producten in topvorm bij je aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Laat me dat dan ajb weten door een email te sturen naar: concepts@by-mar.com en dan doe ik er alles aan om samen tot een oplossing te komen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Dus heb je een klacht, laat het me ajb rechtstreeks weten zodat ik het kan oplossen en ben je blij met je product? Laat het me dan vooral weten @bymarpostcards of laat een review achter op Facebook.

 

© 2020 - 2024 bymar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel