Teksten met een smoel, bestempeld met humor!

Mijn kaarten lijken op mij. Een tikkeltje eigenwijs, soms op het randje, maar altijd met een flinke dosis humor. Ik vond het huidige kaartenaanbod veel te lief. Je ziet overal mooie illustraties en prachtige kleuren. Exotische papiersoorten voor dubbelgewvouwen wenskaarten lijken de norm te zijn. Maar die zijn vaak al Euro 3 of 4 per stuk. Ik wilde weer terug naar de basics. Het moet makkelijk en simpel zijn om een kaartje te sturen.

Dus daar ontstonden mijn kaarten. Een enkele ansichtkaart eventueel met envelop om er wat confetti bij te doen. Teksten die zeggen waar het op staat. In een oogopslag grijpen ze je blik en schiet je keihard in de lach of wordt je even op een spoortje gezet. Simpel design met eigen statement. Zo wordt het voor iedereen weer leuk om een kaart te sturen. En te ontvangen, want post krijgen is altijd leuk! Bovendien staan ze ook super leuk in je interieur.

Ik denk graag aan het milieu, dus mijn kaarten worden digitaal gedrukt. Dat is beter voor het milieu, want er komen geen vervuilende inktmachines aan te pas. Al mijn kaarten worden gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Bij de kaart krijg je een gerecyclede craft envelop. De kaart en envelop zitten los van elkaar en niet in een plastic cellofaantje, want dat vind ik trowp voor de plastic soep, dus daar doe ik niet aan mee.

Hou je naast kaarten net als ik ook van sieraden? :-) Kijk dan ook even op mijn website www.by-mar.com. Misschien kan ik voor jou ook nog een mooi sieraad maken om mooie nieuwe herinneringen mee te maken. Ik smelt graag oud goud om om er mooie nieuwe sieraden van te maken.

 

 

© 2020 - 2024 bymar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel