workshops


Vind je het leuk om iets samen te doen met vriendinnen of familie? Ook toe aan iets stoerders? Kom dan gezellig je eigen tekstarmband maken! Met een hamer en liefde sla je je eigen tekst er in en ga je naar huis met een mooie armband en een mooi aandenken! Lijkt het je helemaal te gek om samen met je vrienden zelf zo'n mooie armband te maken?

 

Vanaf 8 personen (in Utrecht) verzorgt By Mar een leuke workshop van ongeveer 2 uur bij je thuis of op locatie en neem je aan het einde van de workshop je eigen gemaakte unieke armband mee naar huis. Eventueel leuk te verpakken in mooi cadeaupapier. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, kinderfeestje, babyshower of vriendinnendag!

 

In de avonduren is het mogelijk om de workshop te boeken in de super toffe winkel van Familie van Rijk in Utrecht. Een prachtige hippe en authentieke ruimte boordevol met zeer smakelijke delicatessen. Hun eetkamer biedt plek aan maximaal 16 personen. Bij BlendUT is plek voor maximaal 8 personen. Daar is het ook naast de avond ook mogelijk om overdag en op zaterdag een workshop te houden!  Mail gerust om te kijken wat er mogelijk is!

 

Minimum aantal: 8 personen (buiten Utrecht minimaal 10 personen)

Kosten: Euro 32,50 per persoon inclusief materiaal, een glas bubbels en iets lekkers

By Mar maakt gebruik van compacte ergonomische hamers, speciaal voor slagletteren!

 

Stuur een email als je interesse hebt in zo'n gezellig uitje en check gelijk voor een datum!

 

#workshops #workshop #dagjeuit #sieradenmaken #tekstarmband #ibizabracelet #ibizaarmband #vriendinnendag #slagletteren #slagletters #cursussieradenmaken #gezellig #bymarworkshops #bymar #fortheloveofcraft


De eerst volgende geplande workshop staat hieronder vermeld. Hou ook de Facebookpagina van BlendUT (www.blendut.nl) in de gaten voor meer workshops na de zomer!

 

Vind je het leuk om iets samen te doen met vriendinnen of familie? Ook toe aan iets stoerders? Kom dan gezellig je eigen tekstarmband maken! Met een hamer en liefde sla je je eigen tekst er in en ga je naar huis met een mooie armband!

 

Datum:       24 september 2018

Tijd:             19:00 - 21:00u

Locatie:      Mashtag in Maarssen - www.mashtag.nl

Kosten:       Euro 32,50 inclusief een drankje en iets lekkers!

 

Geef je hier  op voor de workshop bij Mashtag!


Binnenkort bij tina festival!

by mar was bij de huishoudbeurs!

Gezien bij Vrouw! 2018

8 weekse Cursus en expositie amadeus lyceum

vrijgezellenfeestjes en vriendinnendagen!