workshops


Laat je fantasie en creativiteit los bij het maken van een tekstsieraad! Mooie spreuken en geliefden verdienen het om een plekje te krijgen op een sieraad, zodat je de altijd een mooie herinnering bij je draagt. Met figuurstempels, slagletters en een hamer ga je aan de slag om in deze workshop je eigen tekstsieraad te maken. 

 

Deze workshop is voor iedereen en ook iedereen kan het! Je maakt gebruik van compacte ergonomische hamers die makkelijk te hanteren zijn. Dus je moeder, oma, zusje etc mee en kom gezellig een leuk aandenken maken of geef het elkaar cadeau. Of maak bijvoorbeeld een armband voor iemand anders! Je werkt met aluminium, koper of messing, altijd nikkelvrij!

 

 

Vind je het leuk om iets samen te doen met vriendinnen of familie? Ook zin in deze stoere workshop? Mail dan voor de mogelijkheden. Met een hamer en veel liefde sla je je eigen tekst er in en ga je naar huis met een mooie armband en een mooi aandenken!

 

Vanaf 8 personen (in Utrecht) verzorgt By Mar deze leuke workshop van ongeveer 1.5 à 2 uur bij je thuis of op locatie. Eventueel leuk te verpakken in mooi cadeaupapier. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, kinderfeestje, babyshower of vriendinnendag!

 

Minimum aantal: 8 personen (buiten Utrecht minimaal 10 personen)

Kosten: Euro 29,50 per persoon

By Mar maakt gebruik van compacte ergonomische hamers, speciaal voor het slagletteren!

 

Stuur een email als je interesse hebt in zo'n gezellig uitje en check gelijk voor een datum!

 

#workshops #workshop #dagjeuit #sieradenmaken #tekstarmband #ibizabracelet #ibizaarmband #vriendinnendag #slagletteren #slagletters #cursussieradenmaken #gezellig #bymarworkshops #bymar #fortheloveofcraft


De eerst volgende geplande workshop wordt binnenkort hieronder vermeld

 

Vind je het leuk om iets samen te doen met vriendinnen of familie? Ook toe aan iets stoerders? Kom dan gezellig je eigen tekstarmband maken! Met een hamer en liefde sla je je eigen tekst er in en ga je naar huis met een mooie armband!

 

Datum:     

Tijd:            

Locatie:     

Kosten:      

 

Geef je hier  op voor de workshop of mail voor een workshop op locatie!

BY MAR VERZORGT O.A. WORKSHOPS BIJ:


VROUW BEURS 2019

P.s. check bij 0:33sec ;-)

bij tina festival!

by mar was bij de huishoudbeurs 2018 en 2019

Waanzinnig leuke en lieve reacties van deelnemers
Waanzinnig leuke en lieve reacties van deelnemers

Gezien bij Vrouw! 2018

8 weekse Cursus en expositie amadeus lyceum

vrijgezellenfeestjes en vriendinnendagen!