kettingen

price tag, label free

Minimalistische fijne zilveren ketting met een boodschap. Het label is met de hand gemaakt en bestempeld met het woord 'Free'. Doe jij aan labeling of ben je echt vrij?

geometrische ketting

Super fijne minimalistische ketting met kleine geometrische hanger van geoxideerd zilver. Samen met de rosevergulde zilveren ketting wordt dit je nieuwe liefde!

ANCIENT GREEK COIN

Zilveren ketting met een replica van een Griekse munt uit de tijd van Alexander de Grote, 300 v. Chr.  van de stad Halos in Thessalië. Met de afbeeldingen van Zeus en Phrixos op de gouden ram.

GRIEKS SCHELPJE

Jouw vakantie herinneringen voor altijd gevangen in deze fijne en minimalistische ketting van een 925 zilveren schelpje gevonden op het mooiste strand van Griekenland!

 


Vaas met een verhaal

Beperkte oplage! Vroeger bewaarden ze hun eten in grote aardewerken vazen. We hebben door de vondsten van deze vazen (of liever gezegd de scherven ervan) veel geleerd over die tijd.

kettingen van beton

Mooie ballchain kettingen met hangers van beton! Chic, eigenzinnig en modebewuste kleuren! Daar kun je mee voor de dag komen. Weer eens wat anders!

who stole my cheese?

Voor de kaasliefhebbers! Handgemaakte zilveren hanger in de vorm van een plakje kaas. Laat jij je ook niet de kaas van het brood eten? Dan is deze ketting voor jou!

 follow us