volmaakt onvolmaakt

 

 

 

Volmaakt onvolmaakt

 

Ik word altijd gelukkig van mooie opdrachten waarbij ik oud goud mag omsmelten om er een sieraad van te maken waar iemand mooie nieuwe herinneringen mee kan maken.

 

Meedenken met iemand om iemands verhaal te vertalen naar een nieuw sieraad waar dat verhaal en een ziel in zit.

 

Deze opdracht raakte me ook nog eens diep in het hart. Je mooiste kleinste bezit kwijtraken is de moeilijkste pijn die ik me kan voorstellen. De onvoorwaardelijke liefde zal er altijd zijn. In die te korte tijd, zo puur, zo kwetsbaar, zo liefdevol.

 

Dat deed me denken aan de bloesem in de lente. Zoiets moois, zacht en licht, maar ook zo kwetsbaar en je kunt het niet vasthouden. Een korte bloei, altijd onderdeel van dit leven, het is er maar even en het gaat weer weg.

 

De bloesemblaadjes hebben een ongekende schoonheid, maar ze zijn maar even bij de boom die verder leeft. Intens genieten van de bloesem zolang ze er is, maar loslaten is onvermijdelijk. Volmaakt onvolmaakt

 

14ct gouden ketting

 

#14ctgoud #volmaaktonvolmaakt #goudenketting #leaf #blossomnecklace #bloesemblaadje #magnolialeaf #magnolia #everyflowerbloomsinitsowntime #transformingoldjewelrytonew #creatingnewmemories #whitegoldring #bymar #fortheloveofcraft #bymarmaatwerk