to stamp or not to stamp?


Hoeveel tekens passen op een armband?

Je kan ongeveer 20 verschillende symbolen gebruiken (inclusief letters, cijfers en symbolen). Schrijf je tekst in het opmerkingenveld in de order pagina. En geef daarin ook aan welke 2 tekens je op ieder uiteinde wil hebben. Iedere armband is aan de achterkant voorzien van het originele By Mar logo. Heb je een langere quote, neem dan even contact op.

 

Symbolen:

De tekens en symbolen waar je uit kunt kiezen vind je hier.

 

Coördinaten zijn bijvoorbeeld ook heel leuk om op een armband te zetten. Kijk hier wat jouw coördinaten zijn!
Of wil je Romeinse cijfers op je armband? Kijk dan hier om te converteren naar Romeinse cijfers!

 

Lengte van de armbanden:

Vrouwen: 15 cm

Mannen: 17 cm

Kids (ongeveer 2-8jr): 12 cm

 

Lettergrootte:

3 mm (hoofdletters voor een stoere look)

1,5 mm (kleine letters voor een wat meer sophisticated look)

 

Alle armbanden zijn 7 mm breed en 1,5 mm dik.

 

De lengte van de kettingen:

Lange kettingen met grote hangers (2,5 tot 3cm): 80cm

Korte ketting met kleine hanger (1cm): 60cm

De ball chain ketting is 1,5mm

 

Hanger van beton:

By Mar maakt gebruik van een zeer fijn beton dat wordt gegoten in de vormen. Het fijne beton zorgt voor een lichte en mooie structuur. Het beton zal enigszins van kleur veranderen.

 

Materiaal

Zorg altijd goed voor je sieraden!

By Mar Concepts & Events maakt gebruik van verschillende materialen, edele en onedele metalen. Onedele metalen (gebruikt voor de armbanden) zijn metalen die makkelijk oxideren en daarom zal je sieraad na verloop van tijd ook verkleuren. Het maakt het wat stoerder en geeft het karakter. Voor alle sieraden geldt natuurlijk dat je er zolang mogelijk van wil genieten, daarom volgen hier een aantal tips:

 

 - Bewaar je sieraden op een veilige plek en niet in natte ruimtes als de badkamer. Het liefst in een afgesloten bakje of plastic zakje.

- Wees voorzichtig met parfum, bodylotion en handcrème. Wacht liever 10 minuten met het omdoen van je sieraden.

- Wees extra voorzichtig met handen wassen, zwemmen, sporten, zonnebaden en de sauna. Deze dingen zijn niet goed voor je sieraden. Het zorgt voor verkleuring en oxidatie. Je kunt ze dus beter afdoen tijdens dit soort activiteiten.

- Doe altijd je sieraden af als je gaat slapen. Dat is gezonder voor je bloedcirculatie en je sieraden gaan langer mee.

- De pH waarde van je huid is van invloed op het sieraad. Weet je van jezelf dat je sieraden snel verkleuren, dan kan je beter echte zilveren sieraden kopen.

 

 

Voor de armbanden worden de volgende materialen gebruikt:

Koper
Koper is een roségoudkleurig glimmend metaal dat redelijk hard is en nog makkelijk te bewerken. Na verloop van tijd verliest koper de mooie glans. Hij is makkelijk op te poetsen met een koperpoetsdoek.


Messing
Messing is een goudkleurig metaal en is redelijk hard (legering van koper en zink). Na verloop van tijd neemt het messing een mooie warm gouden unieke kleur aan. Als je de messing armband weer glimmend wil hebben, dan kan je de armband het makkelijkste in een kopje water met wat azijn en zout leggen. Na de dip afdrogen met een droge doek en voila! Of vraag je grootmoeder, die heeft vast nog betere tips! ;-)


Aluminium
Aluminium is een zacht metaal en is makkelijk te bewerken. Aluminium is krasgevoelig en hier dient dan ook rekening mee te worden gehouden tijdens het dragen. Het is iets lichter dan messing en koper, maar voordeel is wel dat de kleur mooier blijft en je de armband minder vaak hoeft schoon te maken. Ook super leuk om meerdere van om je pols te dragen!

 

Voor de kettingen worden de volgende materialen gebruikt:

Silver plated (zilverkleur)

Metaal (roségoudkleur)

925 zilver

925 zilver verguld (roségoudkleur)

 

Ieder gepersonaliseerd By Mar sieraad is uniek en kan daarom afwijken van de foto op de website. By Mar werkt met verschillende materialen. De armbanden, silver plated en metalen kettingen en zijn dus niet van edelmetaal zoals bijvoorbeeld goud of zilver. Deze onedele metalen zullen verkleuren en reageren op bijvoorbeeld water, zweet, maar ook de natuurlijke pH waarde van de huid. Dit is per persoon verschillend. Mensen met een metaalallergie of een gevoelige huid wordt aangeraden om alleen edele metalen sieraden te dragen.

Voor meer informatie over het materiaal zie de tab over materiaal en de informatie per product.

  

Alle materialen die door By Mar worden gebruikt zijn nikkelvrij.

 

Cadeau

Alle By Mar sieraden worden mooi verpakt, klaar om cadeau te doen!

 

Handgemaakt

De gepersonaliseerde By Mar sieraden zijn handgemaakt en kunnen daarom afwijken van de foto's op de website. Alle armbanden verschillen van elkaar, aangezien de tekens met de hand worden geslagen met een hamer. Dat maakt iedere armband uniek! Uiteraard helpen we je graag om jouw perfecte armband samen te stellen. Laat dus weten als we ergens bij kunnen helpen.

 

Verzenden

We streven ernaar je aankoop binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen.  Indien hier om wat voor reden dan ook niet aan kan worden voldaan, wordt er hierover zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
 
Je aankoop wordt binnen Nederland verstuurd met Post NL.
Alle bedragen die genoemd worden op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn als volgt:
€ 2,95 voor bestellingen die in een luchtkussenenvelop passen (maximaal 2 armbanden)
€ 3,95 voor bestellingen die in een brievenbuspakketje passen
€ 6,95 voor pakketten tot 10kg

By Mar Concepts & Events levert ook in andere landen. Verzendkosten zijn dan op aanvraag en afhankelijk van het land.

 

De levering van Wired Art wordt in overleg met de klant gedaan, aangezien dit afhankelijk is van de grootte van de opdracht.

 

Ruilen en retourneren

By Mar Concepts & Events producten zijn meestal gepersonaliseerde producten en vallen buiten het ontbindingsrecht. Ze kunnen dan ook niet meer geretourneerd worden. Alle andere producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits in originele staat.

Check dan ook zorgvuldig je tekst. Mocht er een spelfout in je sieraad staan, dan maken we uiteraard graag een nieuwe armband voor je. Stuur in dat geval een email naar concepts@by-mar.com met een foto van de armband en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op dat alleen originele teksten worden aangepast.

 

 

Contact

www.by-mar.com

Email:

Telefoon: 0031 - 6 27 177 250 (graag via what's app, alleen tijdens kantooruren)

Adres: Moerasvaren 91, 3452KB Vleuten (geen bezoekadres)

 

KvKnummer: 69593159

BTW number: NL139225675B01