Algemene voorwaarden
De complete collectie van By Mar Concepts & Events is te vinden in de webshop en die kun je daar ook direct bestellen.

Wired art is op aanvraag en in overleg met de klant. Alle bestellingen moeten eerst betaald zijn voordat By Mar voor je aan de slag gaat.
Alle prijzen zijn vermeld inclusief 21% Btw. Zodra de betaling binnen is doen we ons uiterste best om je product zo snel mogelijk bij je te bezorgen

en streven ernaar om dit binnen drie werkdagen te doen.

Levering
Het artikel wordt binnen 3 werkdagen verstuurd. Indien hier om wat voor reden dan ook niet aan kan worden voldaan, wordt er hierover zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
De levering van Wired Art wordt in overleg met de klant gedaan, aangezien dit afhankelijk is van de grootte van de opdracht.
Het artikel wordt binnen Nederland verstuurd met Post NL.
Alle bedragen die genoemd worden op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn als volgt:

€ 2,95 voor bestellingen die in een luchtkussenenvelop passen (maximaal 2 armbanden)
€ 3,95 voor bestellingen die in een brievenbuspakketje passen
€ 6,95 voor pakketten tot 10kg

By Mar Concepts & Events levert ook in andere landen. Verzendkosten zijn dan op aanvraag en afhankelijk van het land.

Ruilen en retourneren
By Mar Concepts & Events producten zijn meestal gepersonaliseerde producten en die vallen buiten het ontbindingsrecht.

De gepersonaliseerde producten kunnen dan ook niet meer geretourneerd worden.
Check dan ook zorgvuldig je tekst. Mocht er een spelfout in de armband staan, dan maken we uiteraard graag een nieuwe armband voor je. Stuur in dat geval een email naar concepts@by-mar.com met een foto van de armband en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op dat alleen originele teksten worden aangepast.

Voor de alle niet gepersonaliseerde producten geldt het het wettelijke herroepingsrecht. Voor verdere details zie de herroepingsvoorwaarden.

Materiaal
Ieder By Mar Concepts & Events sieraad is uniek en kan daarom afwijken van de foto op de website. Alle sieraden zijn handgemaakt.

By Mar Concepts & Events werkt met verschillende metalen. De onedele metalen (gebruikt voor o.a. de armbanden) en zijn dus niet van edelmetaal zoals bijvoorbeeld goud of zilver. Deze onedele metalen zullen verkleuren en reageren op bijvoorbeeld water, zweet, maar ook de natuurlijke pH waarde van de huid. Dit is per persoon verschillend. Mensen met een metaalallergie of een gevoelige huid wordt aangeraden om alleen edele metalen sieraden te dragen.