easily distracted by shiny objects


Het mooie pure van ambacht gecombineerd met de liefde voor trendy design hebben geleid tot de collectie sieraden en andere artikelen in de webshop. De collectie breidt zich telkens uit met producten die passen binnen het concept! By Mar is opgericht door Marianne Reinders. Super trots dat de By Mar producten bij reeds 4 verkooppunten in Nederland liggen!

 

De sieraden van By Mar zijn stoer en elegant tegelijk. Met karakter, zodat jij je kunt onderscheiden. De teksten zijn een tikkeltje rauw en eigenwijs. Allemaal unieke handgemaakte items met een boodschap. Vaak met een lach, want het leven is al serieus genoeg. Inspirerend om mensen te motiveren en een steuntje in de rug te geven. By Mar houdt van alles waar je het leven mee kunt vieren, mooie herinneringen kunt vastleggen en waar mensen blij van worden. Dat is de boodschap van By Mar.

 

By Mar houdt van alles wat glimt en is altijd op zoek naar mooie vernieuwende ontwerpen waar jij een statement mee kunt maken. By Mar werkt voor haar sieraden het liefste met kleuren die elkaar versterken en gewaagd zijn aan elkaar. Het doffe grijs van beton met het sprankelende zilver en het zwarte oxiderende zilver met het ultra mooie roségoud.

 

Heb je altijd al een sieraad willen laten ontwerpen? Dan kan dat ook! Bij Edelsmederij van der Leen worden de echt zilveren en gouden sieraden vervaardigd door Marianne. In opdracht en in overleg maken we samen  jouw unieke sieraad!

 

Wil je moderne trouwringen die precies bij jullie passen? Of heb je oud porselein van je oma geërfd, maar staat het maar in de weg op je zolder? Laat van een klein stukje een sieraad maken, zodat je de herinnering altijd bij je draagt! De mogelijkheden zijn eindeloos en Marianne denkt graag met je mee.

 

Check Social Media om By Mar in de gaten te houden. Je vindt veel inspiratie op Instagram en er zijn geregeld winacties op Facebook ;-)!facebook reviews